Carita-Henriksson

Hej,

Några rader om vår verksamhet i Alingsås diabetesförening … http://www.alingsasdf.org/

Nu har vi sommaruppehåll i vår förening.

Verksamhetsåret har varit intressant, många trevliga möten har ägt rum och några minns man särskilt t.ex. studiecirkeln om vår stad. Medlemsmötena har varit uppskattade och det är alltid lika trevligt att få välkomna olika föredragshållare som ger oss information och nya infallsvinklar.

Det mest positiva som hänt under våren är nog i alla fall att vi fick förtroendet att få medel från folkhälsorådet.

Våra pröva-på-kurser har nu startat och fler kommer till hösten.

ο
.

bussresa-2-juni-2013
Förra söndagen hade vi vår sommarutflykt och vädret var perfekt för en bussresa i vårt vackra landskap. Alla var nöjda med arrangemanget. Vi åt lunch på Restaurang Bredablick i Falköping innan vi fick en intressant guidning på Dalénmuseet i Stenstorp. Föräldragruppen gjorde sin utflykt till Borås djurpark och även den var mycket uppskattad.

.
Carita Henriksson
Ordförande Alingsås Diabetesförening

Print Friendly