Facebook DiOS

Facebookgruppen om diabetes och andra kroniska sjukdomar

– vårt nya debatt och kommentarsforum

DiOS medlemmar och andra som vill bidra till kampen mot diabetes hänvisas till Facebookgruppen ”DiOS” dit vi nu flyttar debatten och kommentarer. På denna sida (www.dios.bz) kommer vi även fortsättningsvis att lägga in aktuella artiklar som vi kan diskutera i Facebookgruppen ”DiOS”.

Välkommen att registrera dig som medlem i Facebookgruppen.

Medlemmar kan i Facebookgruppen ”DiOS” själva lägga upp och länka till intressanta artiklar och själva skriva inlägg av allmänt intresse – samt kommentera inlägg. Vården och myndigheter följer ett ”protokoll” (utarbetat av kost- och läkemedelsindustrin) som trefaldigar diabetes på bara 20 år och som leder in diabetiker i ”naturalförloppet” (dvs. kontinuerlig försämring). Detta är en helt onödig utveckling.

Genom att ta fighten mot diabetes på riktigt så tar vi också fighten mot fetma, cancer, hjärt- och kärlsjukdomar, njursjukdomar, demens, ögonsjukdomar, nervskador, cirkulationssjukdomar som ofta leder till amputation, med flera andra kost- och diabetesrelaterade sjukdomar. Trycket på sjukvården skulle minska markant. Därför behövs en oberoende webbplats och en Facebookgrupp där vi kan diskutera sockersjuka, sjukvården, myndigheter och politik – på riktigt.

Observera att Facebookgruppen ”DiOS” är öppen för inte bara medlemmar i DiOS – utan för alla som seriöst kan bidra till kampen mot diabetes och dess följder (som är speciellt allvarliga om man gör fel och följer vårdens ”protokoll”). Diabetes är inget att leka med.

  • Studie: Diabetes har samma mortalitet som cancer … klicka här

Lyckligtvis kan de flesta diabetiker bli symptomfria (”friska diabetiker”) om de lägger om sin livsstil – men detta är inget som vården upplyser om utan denna kunskap får man själv inhämta och sedan dela med sig av till vänner och bekanta – och på sociala medier.

Välkomna!

.

Facebook Sockersjuka

 

Print Friendly